Μέχρι την Παρασκευή 3/2 στις 11πμ, ανεβάστε στο Instagram μια φωτογραφία σας με το αγαπημένο σας κομμάτι Axel, κάντε tag την καλύτερή σας φίλη και την Axel (@axel_accessories) και πάρτε μέρος στο super διαγωνισμό μας για να γίνετε οι πρώτες #AxelBestFriends! Μια τυχερή νικήτρια θα έχει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί με την καλύτερή της φίλη στο studio της Axel στη Θεσσαλονίκη για τις σελίδες του επόμενου τεύχους του περιοδικού Axelife! Περιμένουμε τις φωτογραφίες σας και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣE ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ AXEL ACCESSORIES A.E.

1. Η εταιρεία με την επωνυμία «AXEL ACCESSORIES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΟΔΑΣ – ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ», και το διακριτικό τίτλο «AXEL ACCESSORIES A.E.», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Μοναστηρίου, αρ. 124Β, Α.Φ.Μ. 999559300 ΔΟΥ ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, εφεξής «Διοργανώτρια», διοργανώνει, μέσα από την παρούσα σελίδα της στο instagram, διαγωνισμό με την ονομασία #AxelBestFriends, ο οποίος θα ανακοινωθεί τόσο στη σελίδα της στο facebook και στο Instagram, αλλά θα διεξαχθεί μόνο μέσω του τελευταίου, σκοπός του οποίου είναι η ανάδειξη, μέσω κλήρωσης, μιας φοιτήτριας, η οποία, μαζί με μία φίλη της θα συμμετάσχουν σε μία επαγγελματική φωτογράφηση, ώστε μία ή περισσότερες φωτογραφίες τους με μια σύντομη συνέντευξη τους να συμπεριληφθούν στο περιοδικό Axelife (Axelife 9, SS’17), σύμφωνα με τους παρόντες όρους (εφεξής χάριν συντομίας «Το Πρόγραμμα»).

2. Σκοπός του παρόντος είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής των ενδιαφερομένων στoν ηλεκτρονικό διαγωνισμό, ως εξής: Από τη Δευτέρα 16/01/2017 μέχρι και την Παρασκευή 03/02/2017 και ώρα 11:00 π.μ. θα λάβει χώρα, μέσω της σελίδας της «Διοργανώτριας» στο Instagram (axel_accessories), το social media happening #AxelBestFriends. Πρόκειται για ένα διαδραστικό happening, στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν φοιτήτριες άνω των 18 ετών, η δε φοιτητική τους ιδιότητα θα πρέπει να αποδεικνύεται από την φοιτητική τους ταυτότητα/πάσο.

3. Στο Πρόγραμμα μπορεί να συμμετάσχει ελεύθερα κάθε ενδιαφερόμενη, εφόσον είναι άνω των δεκαοκτώ (18) ετών, μόνιμη κάτοικος Ελλάδος και φοιτά σε Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα, μαζί με μία φίλη της, επίσης μόνιμη κάτοικο Ελλάδος και άνω των δεκαοκτώ (18) ετών. Πλην των ανωτέρω προσώπων, που μπορούν να συμμετάσχουν υπό την ως άνω προϋπόθεση, απαγορεύεται ρητώς να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα οι εργαζόμενοι, τα στελέχη και τα μέλη ΔΣ της Διοργανώτριας, καθώς και οι συγγενείς τους μέχρι Α’ βαθμού.

4. Κάθε ενδιαφερόμενη έχει δικαίωμα μοναδικής συμμετοχής δηλαδή θα μπορεί να συμμετέχει με έναν (1) μόνο λογαριασμό πρόσβασης στο instagram.

5. Κάθε ενδιαφερόμενη, προκειμένου να λάβει μέρος στο Πρόγραμμα, θα πρέπει να ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία της με το αγαπημένο Axel κομμάτι της, να κάνει tag την Axel (axel_accessories) και την αγαπημένη της φίλη και να προσθέσει το #AxelBestFriends.

6. Οι συμμετοχές, θα είναι ορατές στη «Διοργανώτρια» μέσω του hashtag που θα χρησιμοποιούν οι συμμετέχουσες. Στο τέλος του διαγωνισμού, θα γίνει μία κλήρωση για την ανάδειξη της νικήτριας, η οποία θα ζήσει την εμπειρία της επαγγελματικής φωτογράφισης, η φωτογραφία ή οι φωτογραφίες της οποίας μαζί με μία πολύ σύντομη συνέντευξη και θα συμπεριληφθούν στις σελίδες του επόμενου Axelife (Axelife 9, SS’17), παρέα πάντα με την καλύτερη φίλη της. Η νικήτρια θα χρειαστεί να έρθει με δικά της έξοδα στη Θεσσαλονίκη μαζί με τη φίλη της, προκειμένου να φωτογραφηθούν στο στούντιο της «Διοργανώτριας» (Μοναστηρίου 124Β). Επίσης, η φωτογραφία της νικήτριας και της φίλης της θα αναρτηθεί και στα social media της «Διοργανώτριας».

7. Για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα δεν υπάρχει καμία υποχρέωση αγοράς προϊόντων της Διοργανώτριας.

8. Εάν ακολουθηθεί η ανωτέρω διαδικασία, διασφαλίζεται και ακολουθεί αυτομάτως και η συμμετοχή στην κλήρωση για την ανάδειξη των #AxelBestFriends.

9. Το αποτέλεσμα της κλήρωσης, που θα γίνει από τη «Διοργανώτρια», δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Η νικήτρια θα ειδοποιηθεί με σχετική ανακοίνωση μέσω της σελίδας της «Διοργανώτριας» στο facebook και στο Instagram εντός των επόμενων δύο εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης, οπότε και θα ζητηθούν και τα πλήρη στοιχεία της ταυτότητάς της.

10. Η νικήτρια και η φίλη της οφείλουν να επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα, η δε νικήτρια επιπλέον και τη φοιτητική της ταυτότητα/πάσο κατά την προσέλευσή τους στο στούντιο της «Διοργανώτριας», καθώς και οποιαδήποτε άλλα στοιχεία/νομιμοποιητικά έγγραφα της ζητηθούν από τη «Διοργανώτρια», τα οποία κρίνονται απαραίτητα, προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτοπροσωπία και να διασφαλισθεί η νομιμότητα και ορθότητα διεξαγωγής του Προγράμματος.

11. Αν δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία, για οποιονδήποτε λόγο, με κάποια νικήτρια εντός τεσσάρων (4) ημερών από την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης, προκειμένου να ενημερωθεί για τις λεπτομέρειες του Προγράμματος και να οριστικοποιηθεί η προσέλευσή της, ή εάν η νικήτρια δηλώσει προς τη Διοργανώτρια ότι αρνείται, για οποιονδήποτε λόγο, να φωτογραφηθεί αυτή ή η φίλη της, τότε η συμμετοχή της θα ακυρώνεται και η Διοργανώτρια θα καλεί την πρώτη επιλαχούσα, η οποία οφείλει να ανταποκριθεί εντός μίας (1) εργάσιμης ημέρας, άλλως η συμμετοχή της, ομοίως θα ακυρώνεται, οπότε θα καλείται ακολούθως η δεύτερη επιλαχούσα κοκ.

12. Η Διοργανώτρια δικαιούται να ακυρώσει τη συμμετοχή οποιασδήποτε νικήτριας, σε οποιοδήποτε στάδιο, συμπεριλαμβανομένου του σταδίου προσέλευσης για την συμμετοχή στη φωτογράφηση και τη συνέντευξη, για τις παρακάτω, διαζευκτικώς ή σωρρευτικώς εκδηλωθείσες, αιτίες:

12.1. Εφόσον η νικήτρια, για οποιοδήποτε λόγο, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες όρους, που θεωρούνται όλοι ουσιώδεις, ή δεν πληροί τις ταχθείσες με αυτούς προϋποθέσεις στο σύνολό τους

12.2. Εφόσον, για οποιοδήποτε λόγο, δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί της εντός της προθεσμίας από τις κληρώσεις που τάσσεται με τους παρόντες όρους

12.3. Εφόσον η νικήτρια δεν προσκομίσει την ταυτότητα ή το διαβατήριο ή τη φοιτητική της ταυτότητα/πάσο ή όποιο άλλο έγγραφο ταυτοποίησης τής ζητηθεί από τη Διοργανώτρια

12.4. Εφόσον η νικήτρια ή/και η φίλη της αρνηθούν να φωτογραφηθούν.

13. Η συμμετέχουσα στο Πρόγραμμα που θα αναδειχθεί νικήτρια συναινεί εκ των προτέρων ανέκκλητα και ανεπιφύλακτα στη δημοσιοποίηση του ονόματός της ή/και της εικόνας της, αναφορικά με τα αποτελέσματα του παρόντος Προγράμματος και τη φωτογραφία της στον επίσημο ιστότοπο της Διοργανώτριας www.axelaccessories.com, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο περιοδικό της Διοργανώτριας Axelife ή/και για τη χρήση του σε οποιοδήποτε διαφημιστικό/προωθητικό πρόγραμμα της Διοργανώτριας, χωρίς καμία απαίτηση αμοιβής ή αποζημιώσεως.

14. H Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης οποιουδήποτε/οποιωνδήποτε εκ των παρόντων όρων, μεταξύ των οποίων και τη διάρκεια αυτού, τον τελικό αριθμό των νικητριών, την ημερομηνία των κληρώσεων ή ακόμα και να ματαιώσει τον Πρόγραμμα, με σχετική ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα www.axelaccessories.com ή/και στη σελίδα που διατηρεί στο Instagram (axel_accessories) και στο Facebook (axel accessories). Στις περιπτώσεις αυτές η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη έναντι των συμμετεχουσών ή και οποιουδήποτε τρίτου. Σε περίπτωση που τυχόν ματαιωθεί το Πρόγραμμα, οι συμμετέχουσες δεν αποκτούν οποιοδήποτε δικαίωμα κατά της Διοργανώτριας, ούτε νομιμοποιούνται ή δικαιούνται να ζητήσουν την συνέχισή του ή οποιαδήποτε αποζημίωση.

15. Οι συμμετέχουσες στο Πρόγραμμα συναινούν στη συλλογή, αποθήκευση, χρήση και επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων από τη Διοργανώτρια, η οποία θα τηρήσει τα στοιχεία των συμμετεχουσών σε βάση δεδομένων, με σκοπό τη χρήση τους για τους σκοπούς του Προγράμματος. Οι συμμετέχουσες στο Πρόγραμμα ρητώς συναινούν στην αποθήκευση και χρήση των προσωπικών τους δεδομένων από τη Διοργανώτρια για διαφημιστικούς ή εμπορικούς σκοπούς, π.χ. για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων, δειγμάτων προϊόντων, για τη συμμετοχή σε Προγράμματα και κληρώσεις, μέσω e-mail, SMS ή/και ταχυδρομικώς. Τα προσωπικά τους δεδομένα μπορεί να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία και διατήρηση ενός προφίλ χρήστη, ώστε να παρέχεται στους πελάτες εξατομικευμένη διαφημιστική και προωθητική ενημέρωση, ή για την ανάλυση και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών της ιστοσελίδας και των προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Διοργανώτριας, της έρευνας διαφήμισης, εμπορίου και αγοράς, και της πολιτικής πωλήσεων. Η συλλογή, τήρηση και επεξεργασία των δεδομένων γίνεται βάσει του νόμου 2472/1997 και του νόμου 3471/2006. Όσον αφορά ειδικά τις νικήτριες του Προγράμματος και τις φίλες που θα επιλέξουν, η Διοργανώτρια τις ενημερώνει, ότι η ίδια ή/και οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο ενδέχεται να εκτελεί την επεξεργασία κατ' εντολήν και για λογαριασμό της, θα επεξεργασθούν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των νικητριών και των φίλων τους, με σκοπό τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του Προγράμματος και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών σχετικώς με αυτό, η δε Διοργανώτρια έχει το δικαίωμα να κοινοποιήσει τα αποτελέσματά του και μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης ή υπηρεσιών web. Οι συμμετέχουσες διατηρούν τα δικαιώματα που προέρχονται από το νόμο 2472/1997 και ιδίως τα δικαιώματα των άρθρων 11 (δικαίωμα ενημέρωσης), 12 (δικαίωμα πρόσβασης) και 13 (δικαίωμα αντιρρήσεως).

16. Όλες οι συμμετέχουσες αποδέχονται πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους παρόντες Αναλυτικούς Όρους και μπορούν να συμμετέχουν με έναν (1) μόνο λογαριασμό πρόσβασης στο instagram. Αν κάποια συμμετέχουσα δεν αποδέχεται τους ως άνω όρους δεν μπορεί να συμμετέχει στο Πρόγραμμα. Επίσης όλες οι συμμετέχουσες αναγνωρίζουν, δηλώνουν και αποδέχονται ρητώς και ανεπιφύλακτα ότι: (α) Ο τηλεφωνικός αριθμός, το e-mail που δηλώνουν ως συμμετέχουσες σε αυτήν την προωθητική ενέργεια δεν μπορεί να ανήκει σε τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, αλλά στις ιδίες, (β) τα προσωπικά τους στοιχεία είναι ακριβή και αληθή, (γ) είναι ενήλικες άνω των δεκαοκτώ (18) ετών, (δ) η προσωπικότητά τους δεν προσβάλλεται ούτε μειώνεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο από την συμμετοχή τους στην εκάστοτε προωθητική ενέργεια της Διοργανώτριας στην οποία θα μετέχουν με τα προσωπικά δεδομένα τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας /σταθερό ή κινητό, email), (ε) δεν προσβάλλουν προσωπικά δεδομένα ή το δικαίωμα της προσωπικότητας οποιουδήποτε τρίτου, (στ) δεν προσβάλλουν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε τρίτου, (ζ) ρητώς συναινούν στο να χρησιμοποιήσει η Διοργανώτρια τα προσωπικά τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ) με σκοπό την εξυπηρέτηση του Διαγωνισμού, (η) παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότησή τους στη Διοργανώτρια για την προβολή του εκάστοτε Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του διαδικτύου (internet) καθ’ όλη τη διάρκειά του. Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την διεξαγωγή του εκάστοτε Διαγωνισμού, (θ) παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση για τη διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, χωρίς την υποχρέωση πρότερης ενημέρωσης ή καταβολής αποζημίωσης. Η Διοργανώτρια επίσης διατηρεί το δικαίωμα δημοσίευσης οπτικοακουστικού υλικού από την κλήρωση, (ι) δίνουν τη ρητή συγκατάθεσή τους στην Διοργανώτρια και την εταιρεία που διαχειρίζεται το τεχνικό κομμάτι του εκάστοτε Διαγωνισμού να έχουν πρόσβαση μέσω της εφαρμογής του Instagram στις βασικές πληροφορίες του προφίλ τους στην πλατφόρμα του Instagram, να στέλνουν απευθείας e-mail αναφορικά με την εξέλιξη του εκάστοτε Διαγωνισμού στο e-mail που έχουν δηλώσει οι χρήστες στην πλατφόρμα του Instagram, χωρίς αυτό να θεωρείται μήνυμα spam, ια) παραιτούνται από κάθε δικαστική ή εξώδικη ενέργεια κατά της Διοργανώτριας σε περίπτωση που η τελευταία κρίνει ότι κάποια συμμετέχουσα πρέπει να διαγραφεί από το Πρόγραμμα για τους λόγους που αναφέρονται στους παρόντες Αναλυτικούς Όρους.

17. Οι συμμετέχουσες δεν έχουν, ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα ή άδεια χρήσης των σημάτων, ονομάτων ενδείξεων, εμβλημάτων και λοιπών διακριτικών γνωρισμάτων της Διοργανώτρια και, εν γένει, κανένα δικαίωμα επί των άυλων αγαθών ιδιοκτησίας της Διοργανώτριας.

18. Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Πρόγραμμα υπάγεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.

19. Η συμμετοχή στον Πρόγραμμα αυτό συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων και προϋποθέσεων.